i’market,

повече от един обикновен магазин.i’m Watch включва i’market, най-обширният каталог с приложения за смарт-часовници. Това не е просто магазин, а истинска златна мина с приложения, които да бъдат изтеглени и инсталирани в зависимост от вашите изисквания. Искате да тренирате? Да се забавлявате? Да свършите повече работа за по-малко време? Отскочете до i’market и ще откриете нужното приложение.


Отидете в i'market

App Top

i’m ID, вашият паспорт за света на i’m Watch.Изберете вашето потребителско име и парола и ще имате всичко, което ви е необходимо, за да използвате ексклузивните услуги на i’m. i’m ID ви гарантира максимална безопасност и в същото време лесен начин да използвате възможно най-добре вашия i’m Watch.

i’m Cloud. Контролирайте вашия i’m Watch от “облака”. Сега и от вашия смартфон.Светът на i’m Watch не свършва с i’m Watch. С иновативната система на i’m Cloud, можете да го управлявате и от разстояние, благодарение на мощната технология cloud с високи постижения: чрез Интернет управлявате приложения и данни на вашия смарт-часовник. А с най-новият i’m Cloud Mobile, не се налага да преминавате през компютър или Mac: достатъчен е вашият смартфон.